На Вінницю чекає чотириденний Food Fest

Новини Вінниці / На Вінницю чекає чотириденний Food Fest

У Вінниці відбудеться традиційний Різдвяний Food Fest. Чотири дні поспіль вінничани та гості міста зможуть спробувати різноманітні стравами від провідних кухарів України. 30 учаснників готуватимуть оригінальні страви, пропонуватимуть крафтові напої а сири. Під  шашличок можна буде не лише випити, але й поспівти та потанюцвати.

У Вінниці відбудеться традиційний "Різдвяний" Food Fest. Чотири дні поспіль вінничани та гості міста зможуть спробувати різноманітні страви від провідних кухарів України. 30 учаснників готуватимуть оригінальні страви, пропонуватимуть крафтові напої а сири. "Під шашличок" можна буде не лише випити, але й поспівти та потанюцвати.

"Різдвяний Vinnytsia Food Fest: 25 кухонь з різних регіонів України. Смачний Vinnytsia Food Fest триватиме з 11 по 14 січня у Центральному міському парку. До food-кортів і тематичних фотозон приєднаються кулінарне шоу "Майстер-шеф", караоке-шоу та танцювальний марафон", - йдеться на офіційній сторінці фестивалю.

Кухарі із Західної України запропонують бограч, банош, крумплі, лечо.

Обіцяють п‘ять видів шашлику, а до нього крафтові вина та наливки. Кожен охочий зможе зігрітися на фестивалі глінтвейном.

Також у програмі фестивалю – страви від учасників шоу "Майстер-шеф", дегустація куті та кулінарні змагання й фестиваль народної творчості.

Цього року організатори також вирішили передати їжу, що залишиться, безхатченкам. 

NaПарижі писав, що у Вінниці біля ринку «Урожай» годуватимуть усіх нужденних.

Марина Карабай

9 січня, 2020