На Вінниччини відкрито новий митний термінал для автотранспорту

Новини Вінниці / На Вінниччини відкрито новий митний термінал для автотранспорту

У Могилів-Подільському районі, запрацював новий митний термінал для доставлення товарів автотранспортом. Це місце призначене для здійснення митного оформлення товарів транспортними засобами, що прибувають у регіон.

Відповідно до інформації Вінницької митниці, новий термінал розташований за адресою: 24006, Вінницька область, Могилів-Подільський район, с. Немія, вул. Лісова 55. Це місце обладнане всіма необхідними умовами для проведення митних формальностей щодо товарів та транспортних засобів комерційного призначення.

Робота термінала буде забезпечуватися сектором митного оформлення митного поста «Дністер» Вінницької митниці. Максимальна кількість транспортних засобів, які можуть перебувати одночасно на території термінала, становить 30 одиниць.

Графік роботи термінала такий: з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00, з обідньою перервою з 13:00 до 14:00. У вихідні дні, суботу та неділю, термінал не працює.

Місце розташування термінала також сприятливе для логістики: він розташований на автомобільному шляху міжнародного значення М21, який є частиною європейського маршруту Е583, та знаходиться за 4 кілометри від пункту пропуску Могилів – Подільський – Отачь, що на кордоні з Молдовою.

Михайло Білик

5 березня, 2024