На Вінниччини освітяни передали одноденний заробіток на потреби медиків

Новини Вінниці / На Вінниччини освітяни передали одноденний заробіток на потреби медиків

В ОТГ на Вінниччині освітяни передали свій одноденний заробіток на потреби медиків. Ініціював акцію селищний голова. Тож спільними зусиллями зібрали майже тисячу доларів.

В ОТГ на Вінниччині освітяни передали свій одноденний заробіток на нагальні потреби місцевих медиків. Ініціював акцію Оратівський селищний голова. Тож спільними зусиллями зібрали майже тисячу доларів.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Колектив працівників загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт Оратів Оратівської селищної об’єднаної територіальної громади та її філій (Синарської та Дібровинецької), розуміючи, що медики опинилися на передовій у боротьбі з коронавірусом передали свій одноденний заробіток на потреби медичних працівників. Спільними зусиллями працівників зібрано 27736 грн.», - йдеться в інформації.

Частково кошти витратили на придбання одноразових халатів, їх вже передали медикам.

«Сьогодні директором школи Гнідунець Л.І., заступником директора з навчально-виховної роботи Коломієць Л.А. передано Оратівській центральній районній лікарні 456 одноразових халатів на суму 18090 грн.», - йдеться в інформації.

Головний лікар подякував працівникам закладів освіти, селищному голові І.Барському за допомогу та пообіцяв зробити все необхідне, аби не допустити поширенню коронавірусу у районі.

Марина Карабай

30 квітня, 2020