На Вінниччину переїхало харчове виробництво з Чернігівської області

Новини Вінниці / На Вінниччину переїхало харчове виробництво з Чернігівської області

У рамках релокації до Барської громади Вінниччини переїжджає ТОВ «Дім спецій». Для виробничих потужностей підприємці вже підібрали приміщення колишнього хлібзаводу. У квітні 2022 року його придбали.

Про це повідомляють у Вінницькій облраді.

«Нині проводяться ремонтні та монтажні роботи. А вже восени завод планує запустити переробку горіхів, виробництво прянощів і приправ. Передбачається, що на підприємстві буде створено близько 50 робочих місць», - йдеться у повідомленні.

Назву підприємства в облраді не вказують, але, за даними NaПарижі, мова йде саме про «Дім спецій». Згідно з відкритих джерел, підприємство розташоване у села Савин Козелецького району Чернігівської області.  

«Кожне нове переміщене підприємство в нашій області  - це додаткове джерело фінансових надходжень до місцевих та державного бюджетів і нові робочі місця для жителів Вінниччини, - зазначив голова облради Вячеслав Соколовий. -  Сподіваємось, що збільшення кількості релокованих підприємств на Вінниччині підсилить промисловий потенціал області. Переконаний, що економіка України має працювати максимально ефективно навіть в умовах воєнного часу,  а для цього швидко відновлюватися на нових майданчиках та брати курс на розвиток».

Вячеслав Соколовий підкреслює, що облрада і голови територіальних громад у межах своїх повноважень готові сприяти якнайшвидшому початку роботи релокованих підприємств, створюючи для них відповідні умови.

Макс Мельник

19 травня, 2022