На Вінниччину йде тепло, але з дощами

Новини Вінниці / На Вінниччину йде тепло, але з дощами

Незабаром на Вінниччині та інших регіонах нашої країни пануватиме справжня весняна погода. Теплішатиме не одразу скрізь, однак у більшості областей, у тому числі на Вінниччині, вже 1 квітня температура повітря відчутно підвищиться. Разом з тим, очікуються й дощі, зокрема, у Вінницькій області – у неділю.

Незабаром на Вінниччині та інших регіонах нашої країни пануватиме справжня весняна погода. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила український синоптик Наталка Діденко. Вона зазначає, що теплішатиме не одразу скрізь, однак у більшості областей, у тому числі на Вінниччині, вже 1 квітня температура повітря відчутно підвищиться. Разом з тим, очікуються й дощі, зокрема, у Вінницькій області – у неділю.
У вихідні у нашому краї денна температура повітря місцями досягатиме 16 градусів тепла, вночі ж буде 5 – 7 градусів з позначкою плюс. Дощі очікуються не лише у неділю, а й у понеділок. Разом з ними – сильні пориви вітру, а подекуди навіть гроза. На початку ж наступного тижня трохи похолодає, але не надовго.

Юрій Ярмощук

30 березня, 2018