На Вінниччині знову про себе нагадає «Калинівський арсенал»

Новини Вінниці / На Вінниччині знову про себе нагадає «Калинівський арсенал»

В містечку Калинівка, що на Вінниччині, сьогодні знешкоджуватимуть вибухівку. Небезпечний арсенал, який   залишився у Вінницькій області після надзвичайної ситуації, не можна транспортувати.

В містечку Калинівка, що на Вінниччині, від сьогодні знешкоджуватимуть вибухівку. Небезпечний арсенал, який  залишився у Вінницькій області після надзвичайної ситуації, не можна транспортувати.

Про це повідомляє Калинівка.City.

Сьогодні, 12 грудня, на території військової частини А1119 здійснюватимуть заходи зі знешкодження залишків вибухонебезпечних предметів, які не підлягають транспортуванню. Вони залишилися після надзвичайної ситуації, що виникла на арсеналі у Калинівці у вересні 2017 року.

«Знешкодження залишків боєприпасів відбуватиметься щоденно, крім вихідних та святкових днів, з 12.00 до 15.00, Тому, почувши незначні вибухи в цей час, населенню не варто турбуватись та лякатися, адже ці заходи проводитимуть фахівці інженерної та мінно-вибухової справи і вони будуть  безпечними для довколишніх населених пунктів», - зазначають в районній адміністрації.