На Вінниччині знайшли розчленований труп у колодязі. Незабаром розшукали підозрюваного у вбивстві

Новини Вінниці / На Вінниччині знайшли розчленований труп у колодязі. Незабаром розшукали підозрюваного у вбивстві

Пакети з розчленованим тілом 66-річної жінки оперативники вінницької поліції виявили у каналізаційному колодязі на околиці с. Нові Прилуки Вінницького району 7 березня. Наразі затримано підозрюваного. Це 23-річний сусід пенсіонерки. Раніше його неодноразово засуджували за майнові злочини.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 13 лютого цього року на лінію 102 звернулась вінничанка. Вона розповіла, що зникла сестра. Протягом трьох тижнів поліцейські шукали жінку та знайшли її мертвою у каналізаційному колодязі.

Вжитими оперативними та розшуковими заходами поліцейські протягом кількох годин затримали особу, причетну до вбивства пенсіонерки. Зловмисником виявися її сусід.

З’ясувалось, що кілька тижнів тому між чоловіком та його літньою сусідкою у під’їзді виник словесний конфлікт. Узявши ніж, зловмисник пішов до пенсіонерки додому та вбив її. Аби приховати злочин, тіло потерпілої він розчленував та склав у пакети, а ранком вивіз за межі населеного пункту у Вінницькому районі та викинув у каналізаційний колодязь.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Слідство готує матеріали для оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.