На Вінниччині жінку з пожежі винесли випадкові свідки, односельці обіцяють погорільцям допомогу

Новини Вінниці / На Вінниччині жінку з пожежі винесли випадкові свідки, односельці обіцяють погорільцям допомогу

У селі на Вінниччині сталась пожежа. Жінку з охопленого вогнем будинку винесли випадкові свідки, до ліквідації пожежі долучились рятувальники двох районів Вінницької області.

У селі Великі Кутищі на Вінниччині сталась пожежа. Жінку з охопленого вогнем будинку винесли випадкові свідки. До ліквідації пожежі долучились рятувальники двох районів Вінницької області.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Голова сільської ради Олександр Петрук, у підпорядкуванні якої знаходяться Великі Кутищі, розповідає:

«Пожежа виникла десь о п’ятій годині ранку, господар будинку першим побачив загорання, на допомогу поспішили й сусіди. У будинку залишалася жінка, яка через хворобу не може самостійно рухатися, і своїми силами чоловік та сусіди не могли її винести. Добре, що у той час саме поверталися з новорічних святкувань хлопці із сусіднього села. Вони й допомогли винести жінку із будинку, який був охоплений вогнем».

Зазначимо, що у гасінні пожежі взяли участь пожежники двох районів – Калинівського та Хмільницького.

Спільними зусиллями пожежу було ліквідовано. Але вогонь знищив увесь дах будинку. За підрахунками вогонь завдав збитків на суму більше як 200 тисяч гривень.

На допомогу погорільцям прийдуть односельчани.

«Власник будинку вже приступив до ремонту, думаю, що і люди також не залишаться осторонь їхньої біди. Адже ця родина добре відома у нашому селі. Господар будинку і його дружина все життя пропрацювали у медицині, рятували людям життя», - говорить сільський голова Олександр Петрук.