На Вінниччині жінка з інфарктом «залишила» на обсервації 16 медпрацівників

Новини Вінниці / На Вінниччині жінка з інфарктом «залишила» на обсервації 16 медпрацівників

На Вінниччині в жінки, яка потрапила до Жмеринської ЦРЛ з інфарктом, згодом виявили коронавірусну інфекцію. Медичні працівники цієї лікарні Вінницької області, на обсервації

На Вінниччині в жінки, яка потрапила до Жмеринської ЦРЛ з інфарктом, згодом виявили коронавірусну інфекцію. Медичні працівники цієї лікарні Вінницької області перебувають на обсервації.

Про це повідомили Жмеринка.City

«16 медичних працівників, які надавали медичну допомогу хворій впродовж останніх двох діб, залишаються в обсервації в Центральній районній лікарні», – йдеться у повідомленні.

Жінка поступила до реанімаційного відділення з гострим інфарктом міокарду. Під час огляду та діагностики лікарі виявили також двобічну пневмонію. Відповідно протоколу пацієнтці провели експрес-тест на COVID-19, який показав слабо позитивний результат. Пацієнтці відразу ж набрали біологічний матеріал для проведення ПЛР-тесту та відправили в обласну вірусологічну лабораторію.

Нагадаємо, що в місті Калинівка у 26 медпрацівників місцевої районної лікарні виявили COVID-19. Загалом по Вінницькій області, за словами голови ОДА В.Скальского, станом на ранок 13 квітня COVID-19 підтвердили у 79 медиків.

Марина Карабай

13 квітня, 2020