На Вінниччині затримано підозрюваного у жорстокому вбивстві пенсіонерки

Новини Вінниці / На Вінниччині затримано підозрюваного у жорстокому вбивстві пенсіонерки

Вінницькі правоохоронці протягом місяця працювали над справою щодо вбивства пенсіонерки у Козятинському районі. Нарешті зібрані докази причетності 25-річного сусіда жінки. Чоловіка затримано.

Вінницькі правоохоронці протягом місяця працювали над справою щодо вбивства 92-річної пенсіонерки у Козятинському районі. Нарешті зібрані докази причетності 25-річного сусіда жінки. Чоловіка затримано.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 29 вересня пенсіонерку мертвою у будинку знайшов її родич. Він і повідомив до Козятинського відділення поліції про цей факт.

Огляд тіля загиблої не викликав сумніву в експерта про насильницький характер смерті – у грудній клітині чітко було видно сліди від кількох ножових поранень.

Над розкриттям цього злочину працювали працівники управління карного розшуку обласної та козятинської поліції. Поліцейські опитали місцевих мешканців, перевірили  на причетність до злочину велику кількість людей… Певним чином у розслідуванні допоміг збір речових доказів на місці вчинення вбивства. Злочинець допустився помилок.

Затримали підозрюваного 28 жовтня. На допиті зловмисник зізнався, що допомагав пенсіонерці по господарству. Виник ситуативний конфлікт, під час якого чоловік декілька разів ножем вдарив літню жінку, який виповнилось 92 роки, ножем у серце.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 115 (умисне вбивство) КК України, що передбачає до 15 років ув’язнення. Чоловікові оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Макс Мельник

29 жовтня, 2020