На Вінниччині затримали рецидивіста, якого підозрюють у серії крадіжок

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали рецидивіста, якого підозрюють у серії крадіжок

Працівники Хмільницького райвідділу поліції 29 березня затримали 37-річного чоловіка, який обкрадав односельчан. У поліції є докази причетності підозрюваного до трьох таких злочинів.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, із заявою про крадіжку до правоохоронців звернулась мешканка Уланівської територіальної громади. Під час виїзду на місце події до працівників слідчо-оперативної групи поліції звернулись ще декілька місцевих жителів із аналогічними заявами.

В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення злочинів причетний неодноразово раніше судимий місцевий житель. 

Зловмисника оперативники розшукали за місцем проживання. Викрадене майно у потерпілих, яке правопорушник зберігав вдома, вилучено. 

Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські перевіряють його на причетність до аналогічних злочинів. 

За цими фактами розпочаті провадження за ч. 3 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такі правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

Слідство готує матеріали для оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Макс Мельник

30 березня, 2022