На Вінниччині затримали «домушника»: підозрюваний мешкав по сусідству

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали «домушника»: підозрюваний мешкав по сусідству

Правоохоронці Вінниччини на підставі свідчень потерплого затримали його раніше судимого сусіда, який підозрюється у крадіжці речей з будинку.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, із заявою власник помешкання у Козятині звернувся 21 жовтня. Він пояснив, що коли повернувся додому, то помітив, що зникли речі, техніка та комплектуючі до системи водопостачання.

У вчиненні крадіжки підозрюється 42-річний уродженець Миколаївщини, який проживає по сусідству. За версією слідства, зловмисник пошкодив замок вхідних дверей будинку та проник всередину. Звідти забрав усе, що, на його думку, мало цінність.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а також за вбивство. Викрадене майно правоохоронці вилучили. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Макс Мельник

23 жовтня, 2023