На Вінниччині запустили перший мобільний ЦНАП

Новини Вінниці / На Вінниччині запустили перший мобільний ЦНАП

На Вінниччині розпочав роботу мобільний ЦНАП. Офіс "на колесах" надаватиме найнеобхідніші послуг  63 тисячам мешканцям 52 населених пунктів Могилів-Подільського району, що у Вінницькій області

На Вінниччині розпочав роботу мобільний ЦНАП. Офіс "на колесах" надаватиме найнеобхідніші  послуги  63 тисячам мешканцям 52 населених пунктів Могилів-Подільського району, що у Вінницькій області.

Раніше мешканцям віддалених сіл та селищ району доводилось долати майже 30 км до  райцентру, щоб отримати необхідні послуги, такі як реєстрація народження, речових прав на нерухоме майно, реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, соціальні та пенсійні послуги. Нині процедура спроститься.

Мобільний центр надання адміністративних послуг – це спеціальне авто, повністю облаштоване для двох адміністраторів та трьох відвідувачів, яке працює в форматі повноцінного офісу ЦНАП та надає послуги у форматі «єдиного вікна» безпосередньо в селищах та селах. 

«ЦНАП на колесах» також обладнаний мобільною валізою для отримання послуг на дому та пандусом для обслуговування осіб з інвалідністю.

Петро Макаренко, регіональний координатор Програми «U-LEAD з Європою», за допомогою якої створено мобільний ЦНАП, зазначив під час урочистої церемонії:

«Ми раді, що завдяки партнерству та плідній співпраці з містом Могилів-Подільський, понад 60 тисяч мешканців отримали доступ до якісних та комфортних адміністративних послуг, навіть у найвіддаленіших куточках району. Я вірю, що новий мобільний ЦНАП, а також модернізований стаціонарний ЦНАП, створять ефективну систему надання послуг і відтепер кожен мешканець зможе отримати всі необхідні послуги». 

Новини Вінниці / На Вінниччині запустили перший мобільний ЦНАП
Марина Карабай

28 листопада, 2019