На Вінниччині заїжджа «скупниця пір'я» обікрала сільську пенсіонерку

Новини Вінниці / На Вінниччині заїжджа «скупниця пір'я» обікрала сільську пенсіонерку

У літньої мешканки села Почапинці, що на Жмеринщині, зловмисниця поцупила заощадження – 10,5 тис. грн. Перед цим кривдниця ходила по селу та нібито скуповувала пір'я. У хату ж постраждалої проникла, зірвавши металеву скобу на дверях.

У літньої мешканки села Почапинці, що на Жмеринщині, зловмисниця поцупила заощадження – 10,5 тис. грн. Перед цим остання ходила по селу та нібито скуповувала пір'я. У хату ж постраждалої проникла, зірвавши металеву скобу на дверях. 
У той момент 78-річної господарки не було вдома. Повернувшись, вона зрозуміла, що в неї були «непрохані гості», що поламали двері та поцупили з шафи гроші. Того ж дня, 28 березня, постраждала прийшла до поліції. Підозрювану у крадіжці оперативники затримали 2 квітня в селі Станіславчик, що в цьому ж районі. Її виявили патрульні у салоні легковика, який зупинили за порушення правил дорожнього руху. 
З'ясувалося, що ця 37-річна зловмисниця – мешканка Шепетівки, що у Хмельницькій області. У наш край приїхала на тиждень в гості до своє сестри.
Поцуплені гроші вона не встигла витратити, їх повернуто постраждалій пенсіонерці. Злодійці оголосили про підозру. Їй загрожує до 6 років ув'язнення
Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). За скоєне їй загрожує до 6 років ув'язнення.
 

Юрій Ярмощук

5 квітня, 2018