На Вінниччині загорівся гараж з автомобілем всередині

Новини Вінниці / На Вінниччині загорівся гараж з автомобілем всередині

Протягом минулої доби в області зайнялося два гаражі в різних куточках області, в одному з яких було пошкоджено автомобіль та домашні речі. 

Як повідомили на сайті ДСНС Вінниччини, минулої доби на території області бійці рятувальники ліквідували 10 пожеж, три з них — спільно з підрозділами місцевих пожежних команд.

Зокрема, через коротке замикання електромережі зайнявся приватний житловий будинок у селі Нова Прилука Вінницького району, де вогонь знищив перекриття будівлі на площі 240 кв.м.

Через аналогічну причину виникли пожежі в гаражах села Бушинка Тульчинського району та села Бабчинці Могилів-Подільського району. В одному із них полум’ям пошкоджено автомобіль та домашні речі, в іншому – шиферне перекриття на площі 50 кв.м.

Було спекотно й у Вінницькому, Жмеринському та Тульчинському районах області, де через людську недбалість вогонь обпалив понад 2,5 га ґрунту.

ДСНС Вінниччини наголошує на необхідності дотримання правил пожежної безпеки та обережності при використанні електроприладів, щоб уникнути подібних інцидентів у майбутньому.

Михайло Білик

9 липня, 2024