На Вінниччині за два дні випала майже місячна норма опадів

Новини Вінниці / На Вінниччині за два дні випала майже місячна норма опадів

Впродовж останніх двох днів на Вінниччині випала майже місячна норма опадів. Регіоном пройшовся Південний циклон. Про це NaПарижі повідомив директор Вінницького гідрометцентру Юрій Власов

Впродовж останніх двох днів на Вінниччині випала майже місячна норма опадів. Регіоном пройшовся Південний циклон. Про це NaПарижі повідомив директор Вінницького гідрометцентру Юрій Власов.

За його словами, опади були нерівномірними, найбільше випало по лінії Гайсин-Вінниця-Білопілля - від 24 до 28 міліметрів снігу. Найменше опадів у Могилів-Подільському, Жмеринському та Хмільницькому районах.

"До кінця дня очікуються пориви вітру - 15-20 м/сек. Можливий невеличкий сніг. Температура вдень буде від - 4 до +1 градуса тепла. На завтра також прогнозуємо невеликий сніг. Вночі температура повітря буде 3-8 градусів морозу, а вдень – 0-5 градусів морозу. Але вітер ущухне і його швидкість буде не більше, чим 7-12 м/сек. Вже вдень 22-23 грудня потеплішає і буде до плюс одного. Циклон відійшов, але він в тилу", - зауважив Юрій Власов.

Раніше NaПарижі повідомляв, як виглядає засніжена Вінниця з висоти пташиного польоту.

Саша ГРИГОРОВСЬКА