На Вінниччині «взялись» за безпеку харчування

Новини Вінниці / На Вінниччині «взялись» за безпеку харчування

На Вінниччині проводять семінари щодо безпеки харчування в навчальних закладах, школах, кафе та ресторанах. Чергові навчання на Вінниччині відбулося в Іллінцях.

На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби проводять семінари щодо безпеки харчування в навчальних закладах, садочках, кафе та ресторанах. Чергові навчання у Вінницькій області відбулося в Іллінцях.

Тут провели семінар для працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, які відповідають за організацію харчування в закладах освіти, працівників шкільних і дошкільних закладів, фізичних осіб-підприємців, що торгують харчовими продуктами, чи є власниками закладів громадського харчування.

Семінар в Іллінцях відбувся за участі міського голови Володимира Ящука, саме він і виступив "гарантом" дотримання правил, про які розповів начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Андрій Салюк.

А. Салюк нагадав про основні вимоги та терміни щодо запровадження системи НАССР в харчоблоках закладів освіти.. Ця система дозволить зменшити кількість інфекційних захворювань, пов’язаних з організацією харчування в школах та дитячих садочках.

Також були обговорені основні види порушень вимог санітарного законодавства, які реєструються в шкільних і дошкільних установах.

NаПарижі писав про семінар, який провели для самоврядців у Літинському районі.  Правда, там мова йшла не лише про навчальні заклади, а загалом «харчову безпеку» в районі.

Також NаПарижі розповідав про досвід Жмеринки в організації дитячого харчування за рецептами «майстер-шефа» Євгена Клопотенка.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині «взялись» за безпеку харчуванняНовини Вінниці / На Вінниччині «взялись» за безпеку харчуванняНовини Вінниці / На Вінниччині «взялись» за безпеку харчуванняНовини Вінниці / На Вінниччині «взялись» за безпеку харчування
Марина Карабай

27 листопада, 2019