На Вінниччині викрадачі металу у неділю натрапили на хазяйку будинку

Новини Вінниці / На Вінниччині викрадачі металу у неділю натрапили на хазяйку будинку

Рейди викрадачів металу південними селами Вінниччини фактично призупинила 49-річна жінка. Вона приїхала до свого будинку у селі Стіна, коли там орудували четверо зловмисників та винесли звідти 400 кілограмів різних виробів з металу. Господарка передала поліції детальну інформацію щодо візитерів і їхнього автомобілю, тому протягом кількох годин їх затримали.

"Рейди" викрадачів металу південними селами Вінниччини фактично призупинила 49-річна жінка. Вона приїхала до свого будинку у селі Стіна, коли там якраз орудували четверо зловмисників та винесли звідти 400 кілограмів різних виробів з металу. Господарка передала поліції детальну інформацію щодо візитерів і їхнього автомобіля, тому протягом кількох годин їх затримали.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, зловили зловмисників у неділю, 11 квітня. Їх підозрюють у пограбуванні будинку у Стіні. Затриманих перевіряють на причетність до крадіжок з нежитлових приміщень.

Власниця будинку близько 13.00 приїхала навідатись до помешкання, у якому останнім часом не проживала. Неподалік будинку вона помітила автомобіль та невідомих чоловіків, які в цей час виносили метал з території її домоволодіння. Побачивши жінку, зловмисники миттю зникли з награбованим. До помешкання вони потрапили через вікно.

Жінка надала поліцейським опис злодіїв та їх транспортного засобу. В ході проведення розшукових заходів оперативники помітили автомобіль підозрюваних на одній з вулиць селища Чернівці. Працівники поліції зупинили легковик та затримали чотирьох правопорушників. Ними виявились жителі Тульчинського та Могилів-Подільського районів. Під час огляду транспортного засобу поліцейські вилучили  речові докази.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.186 КК України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло), що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

12 квітня, 2021