На Вінниччині виконавці Мін’юсту змусили завод виплатити борг по зарплаті своїм працівникам

Новини Вінниці / На Вінниччині виконавці Мін’юсту змусили завод виплатити борг по зарплаті своїм працівникам

За сім тижнів виконавці мін’юсту стягнули з недобросовісних роботодавців майже 80 млн гривень. Серед підприємств, з яких вдалося «вибити» борг на користь працівників і товариство з Вінниччини. Про це повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України.

Менш ніж за два місяці виконавці Мін’юсту стягнули з недобросовісних роботодавців майже 80 млн гривень. Серед підприємств, з яких вдалося «вибити» борг на користь працівників, і товариство з Вінниччини. Про це повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України.

Так, ТОВ «Барський комбікормовий завод» виплатив своїм 22 працівникам 344,6 тис. грн. боргу по зарплаті.

«Завдяки роботі регіональних штабів зі стягнення заборгованості по зарплаті за 7 тижнів ми стягнули з недобросовісних роботодавців майже 80 млн гривень. Тобто 5,7 тисяч працівників нарешті отримали зароблені кошти. Зараз на виконанні в органах виконавчої служби перебуває 17 тис. виконавчих документів про стягнення заробітної плати на суму 414,9 млн грн. Окрім того, на виконанні – 9,2 тис. виконавчих документів на суму 195,8 млн грн, за якими боржниками є підприємства державної форми власності», - наголосив очільник Мін’юсту Павло Петренко.

Загалом на Вінниччині борг по заробітній платі становить 17,5 млн.грн

Нагадаємо, влада Вінниччині планує на червень "революцію" у спиртовій галузі.