На Вінниччині виявили озброєного до зубів 61-річного селянина

Новини Вінниці / На Вінниччині виявили озброєного до зубів 61-річного селянина

Учора до 61-річного жителя села Яланець, що на Томашпільщині, несподівано завітали у «гості» правоохоронці. Звісно, не для того, щоб попити з ним чай. Прийшли з обшуком, маючи для цього деякі підстави. За якийсь час з'ясувалося, що цей селянин, так би мовити, був озброєний до зубів. В його оселі оперативники знайшли два пістолети, дюжину набоїв, холодну зброю – мачете та ніж «Арізона». А крім того, ще й корпус гранати Ф-1. Нині слідчі встановлюють, де він узяв зброю та для чого вона йому була потрібно. Її вже передали експертам. А селянина чекає суд. Йому загрожує до 7 років ув'язнення. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.263 КК України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Учора до 61-річного жителя села Яланець, що на Томашпільщині, несподівано завітали у «гості» правоохоронці. Звісно, не для того, щоб попити з ним чай. Прийшли з обшуком, маючи для цього деякі підстави.

За якийсь час з'ясувалося, що цей селянин, так би мовити, був озброєний до зубів. В його оселі оперативники знайшли два пістолети, дюжину набоїв, холодну зброю – мачете та ніж «Арізона». А крім того, ще й корпус гранати Ф-1.
Нині слідчі встановлюють, де він узяв зброю та для чого вона йому була потрібно. Її вже передали експертам.

А цього подолянина чекає суд. Йому загрожує до 7 років ув'язнення. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.263 КК України – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.


 

Юрій Ярмощук

1 жовтня, 2018