На Вінниччині виявили «контактних» осіб хворої на Соvid-19, захворювання в яких протікає безсимптомно

Новини Вінниці / На Вінниччині виявили «контактних» осіб хворої на Соvid-19, захворювання в яких протікає безсимптомно

У місті Калинівка, що на Вінниччині, перевірили «контактних» осі пацієнтки «номер один» - 79 річної жінки, підвердження про інфікування Сovid-19 отримали ще кілька осіб, у деяких хвороба проходиться безсимптомно.

У місті Калинівка, що на Вінниччині, перевірили «контактних» осіб пацієнтки «номер один» - 79-річної жінки. Підвердження про інфікування коронавірусом отримали ще кілька осіб, у деяких хвороба проходить безсимптомно.

Про це повідомляють на сайті Калинівської РДА.

«На жаль отримали підтверджені два випадки зараження. Один у жительки м. Калинівка,  1950 р.н., яка знаходилась на ізоляції в лікарні. Ще один виявлений випадок у лікаря, який наразі знаходиться на самоізоляції вдома. Наразі маємо 4 підтверджених випадки захворювання у районі», - йдеться в інформації.

Чоловік-лікар та дві жінки – це троє хворих, що до четвертого випадку, то мова скоріше за все йде про жінку із села Сальник, що знаходиться в передмісті Калинівки. Про цей випадок повідомляє Калинівка.Сity.

 «Хворобу виявили у мешканки Сальника, родички 79-річної калинівчанки, у якої першою лабораторно підтвердили хворобу.  Клінічних ознак хвороби у мешканки Сальника немає. Хвороба протікає без симптомів. Жінка перебуває на самоізоляції та під наглядом медиків», - йдеться в інформації.

Представники місцевих органів влади також повідомляють, що  правоохоронці та епідеміологи продовжують встановлювати осередок спалаху та всі можливі контакти хворих. Всім особам, які контактували або могли мати контакти з інфікованими, проводять ПЛР-тестування. Також в районі нагадують про правила дотримання карантину.

Зазначимо, що інформація актуальна на 8 годину 11 березня.

 

 

Марина Карабай

11 квітня, 2020