На Вінниччині втопилися маленька дівчинка та пенсіонер

Новини Вінниці / На Вінниччині втопилися маленька дівчинка та пенсіонер

Одразу дві трагедії на воді стались вчора, 6 липня. Ввечері стало відомо, що у ставку с.Титусівка Козятинськоі громади Хмільницького району втопилася 2,5-річна дівчинка. А у Степашках загинув 69-річний чоловік.

Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Вінницькій області.

«На превеликий жаль, врятувати дитину не вдалося, прибувши на екстрений виклик лікарі екстреної медичної допомоги лише констатували смерть дівчинки», - йдеться у повідомленні…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, з Козятинської територіальної громади близько 14.00 надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про констатацію смерті малолітньої дівчинки внаслідок утоплення.

На місце події прибула слідчо–оперативна група поліції. З’ясувалось, що загиблій дівчинці 2 роки 9 місяців. Її родина проживає в приватному будинку неподалік ставка.

Поки мати займалася по господарству, дівчинка без дозволу дорослих вийшла за межі домоволодіння. Як тільки жінка зрозуміла, що дитини немає на подвір’ї, відразу побігла до водойми, звідки й дістала тіло дитини.

Мати відразу викликала швидку медичну допомогу, яка зафіксувала смерть малолітньої. Наразі поліція з’ясовує причини та обставини трагедії.

За фактом нещасного випадку слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Ще одна загибель під час відпочинку на воді 6 липня сталася у Гайсинському районі на Вінниччині. В селі Степашки втопився чоловік 1953 року народження. Як з’ясувалося, чоловік пірнув у воду у нетверезому стані…

«Рятувальники Вінниччини вкотре наголошують та застерігають батьків, аби вони слідкували за дітьми! Також застерігають і дорослих, не нехтувати правилами безпеки під час відпочинку поблизу та на водоймах. Цінуйте життя, дотримуйтеся правил безпеки життєдіяльності!», - зазначають надзвичайники.

Макс Мельник

7 липня, 2022