На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 7 червня, виповнюється 75 років з дня народження Іллі Безбаха - відомого художника, першого директора Вінницького обласного художнього музею. Ілля Васильович - заслужений діяч мистецтв України, дослідник мистецької спадщини, Вінницький обласний художній музей очолював з 1987 по 2017 рік. 5 червня 2017 року Ілля Безбах відійшов у вічність.

Сьогодні, 7 червня, виповнюється 75 років з дня народження Іллі Безбаха - відомого художника, першого директора Вінницького обласного художнього музею. Ілля Васильович - заслужений діяч мистецтв України, дослідник мистецької спадщини, Вінницький обласний художній музей очолював з 1987 по 2017 рік. 5 червня 2017 року Ілля Безбах відійшов у вічність.

Він, власне, був ініціатором створення у Вінниці художнього музею. У рамках вшанування пам'яті митця музейники та мистецтвознавці підготували відеофільм, де І.Безбаха згадують колеги, митці та друзі.  

А Вінницький обласний художній музей підготував виставку «Концептуальне і символічне в пейзажному живописі Іллі Безбаха /ретроспектива пам'яті/». Переглянути експозицію можна на сторінці музею у Facebook.  

"У його полотнах знайшли своє одвічне втілення любов до життя, найсокровенніші роздуми та мрії. Твори Іллі Васильовича сповнені глибокою філософією особистісного осягнення дійсності, витонченою колористичною злагодженістю, вивіреністю й водночас невимушеністю композиційного устрою. В цілому виставка виразно відображає особистість самого художника, притаманні йому високий інтелект та естетичну культуру", - зазначають музейники.

Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині вшановують пам'ять Іллі Безбаха: художнику присвятили відеофільм та мистецьку експозицію (ФОТО, ВІДЕО)