На Вінниччині вогонь знищив магазин

Новини Вінниці / На Вінниччині вогонь знищив магазин

Ввечері 26 квітня загорівся продуктовий магазин у Торків Шпиківської громади Хоча рятувальники не допустили поширення полум’я на все приміщення, вогонь встиг знищити торговельне обладнання та внутрішнє оздоблення магазину.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Виклик про пожежу у магазині надійшов о 22:17. Бійці ДСНС оперативно ліквідували загорання на площі 10 кв.м. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Загалом протягом минулої доби на Вінниччині рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж, які виникли на території Немирівської, Шпиківської та Калинівської територіальних громад.

О 17:09 в с. Подільське Немирівської територіальної громади загоряння виникло також через коротке замикання. На щастя, бійці ДСНС пожежу швидко ліквідували.

Вже вночі, 27 квітня о 01:15 на лінію Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди в м.Калинівка. На місці події рятувальники встановили, що вогнем охоплено дах господарчої споруди на площі 100 кв.м. О 02:00 пожежу локалізовано, а о 02:41 ліквідовано. Причина, що призвела до загорання встановлюється фахівцями. До ліквідації даної пожежі від ДСНС залучалося чотири чоловіки особового складу та один спецавтомобіль.

Рятувальники ДСНС вкотре закликають вінничан дотримуватись правил пожежної безпеки побуті, адже вони збережуть ваше життя та майно від вогню.

Макс Мельник

27 квітня, 2023