На Вінниччині внаслідок ДТП травмувалися троє людей (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині внаслідок ДТП травмувалися троє людей (ФОТО)

У Вінницькій області внаслідок ДТП 16 липня троє людей, зокрема дитина, опинилися на лікарняних ліжках. Аварії сталися неподалік Вінниці та Козятину.

У Вінницькій області внаслідок ДТП 16 липня троє людей, зокрема дитина, опинилися на лікарняних ліжках. Аварії сталися неподалік Вінниці та Козятину.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 08.00 поблизу села Никифорівці Немирівської територіальної громади 30-річний водій Nissan не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди 6-річна пасажирка автівки госпіталізована до медичного закладу.

Близько 10.30 у Вінницькому районі 59-річний кермувальник Peugeot зіткнувся із автомобілем Mitsubishi, за кермом якого перебував 55-річний житель Тростянця. Водій Peugeot отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

У смт Залізничне Козятинської територіальної громади, не впоравшись з керуванням, водій Toyota допустив зіткнення із скутером Yamaha, за кермом якого перебував 46-річний місцевий житель. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій скутера потратив до медичного закладу. 

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Новини Вінниці / На Вінниччині внаслідок ДТП травмувалися троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині внаслідок ДТП травмувалися троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині внаслідок ДТП травмувалися троє людей (ФОТО)
Макс Мельник

17 липня, 2021