На Вінниччині військове містечко потребує оновлення інфрастуктури

Новини Вінниці / На Вінниччині військове містечко потребує оновлення інфрастуктури

У військовій частині А 1630, що на Вінниччині, будівлі та ангар потребують ремонту. Про це командир частини, яка дислокується в Барському районі Вінницької області, повідомила голові райдержадміністрації, який приїхав в частину з інспекцією.

У військовій частині А 1630, що на Вінниччині, будівлі та ангар потребують ремонту. Про це командир частини, що дислокується в Барському районі Вінницької області, розповіла голові райдержадміністрації, який приїхав в частину з інспекцією.

«Командир військової частини підполковник медичної служби Галина Голов’янко розповіла про завдання, які покладені на особовий склад частини, де переважна більшість військовослужбовців – учасники АТО/ООС», - йдеться в інформації Барської РДА. 

Галина Голов’янко також повідомила голові райдержадміністрації Євгенію Дубовому, що потрібно відремонтувати будівлі та сховища, де зберігається медичне майно і техніка. Реконструкція нині триває, але доволі повільно.У 2019 році в частині перекрили два сховища та встановили твердопаливний котел у приміщенні штабу "завдяки підтримці районної влади та сприянню керівництва Барського машинобудівного заводу".

Насамкінець командир висловила сподівання щодо подальшої співпраці.

Фото з сайту Барської РДА.