На Вінниччині відновили збудовані «бурівцями» і розтрощені вандалами «міські меблі»

Новини Вінниці / На Вінниччині відновили збудовані «бурівцями» і розтрощені вандалами «міські меблі»

На Вінниччині вандали розтрощили міські меблі, збудовані кілька років назад волонтерами всеукраїнської ініціативи «БУР». Місцеві громадські активісти не потерпіли такої ганьби, зібрали небайдужих мешканців на «толоку».

На Вінниччині у місті Бар вандали розтрощили міські меблі, збудовані кілька років назад волонтерами всеукраїнської ініціативи «БУР». Місцеві громадські активісти не потерпіли такої ганьби та зібрали небайдужих мешканців на «толоку».

Про це розповідає на своїй сторінці у Facеbook розповідає Андрій Дубровський.

«Два роки назад до нас у місто приїхало багато волонтерів "Будуємо Україну Разом". Спільно з небайдужими людьми нашого міста зробили цей чудовий майданчик і ще багато чого. Дякую, що був частиною цієї чудової ініціативи. Але картину, яку вчора побачив...була не з приємних. Майданчик рознесли, повиривали частини конструкції, шматками порозкидали… Жуже багато сміття..від насіння соняшника і не тільки. Дуже неприємно дивитись на таке відношення, люди приїхали і зробили це для нашого міста, до того ж абсолютно безкорисливо.. а тут така картина...», - згадує пан Андрій.

Що б привести до ладу майданчик, чоловік через соціальну мережу зібрав земляків і вони на волонтерських засадах відремонтували меблі та прибрали майданчик навколо.

 

 

 

 

Марина Карабай

9 червня, 2020