На Вінниччині вдруге посеред дороги збивають «лежачих»

Новини Вінниці / На Вінниччині вдруге посеред дороги збивають «лежачих»

Ввечері 17 грудня в селі Росоша Липовецького району Вінниччини водій Opel Vivaro наїхав на людину, яка лежала на дорозі. Це вже другий подібний випадок за останні 4 дні. Внаслідок інциденту «лежачого пішохода» доставлено у лікарню. Фактично на Вінниччині спрацював «закон парних випадків».

Ввечері 17 грудня в селі Росоша Липовецького району Вінниччини водій Opel Vivaro наїхав на людину, яка лежала на дорозі. Це вже другий подібний випадок за останні 4 дні. Внаслідок інциденту «лежачого пішохода» доставлено у лікарню. Фактично на Вінниччині спрацював «закон парних випадків».

Спочатку нагадаємо, що як писав NaПарижі, у передмісті Вінниці 14 грудня близько 22.00 -на автодорозі між Стрижавкою та Мізяківськими Хуторами - сталася смертельна ДТП. Автівка «збила» людину, яка лежала на дорозі. Відомо, що 19-річний житель села Мізяківські Хутори, керуючи автомобілем Volkswagen passat, допустив наїзд на мешканця с. Переорки,  який лежав на проїзній частині дороги. 38-річний чоловік загинув.

У Липовецькому районі аварія сталась близько 21.20. Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 32-річний вінничанин, керуючи автомобілем, допустив наїзд на 22-річного мешканця села Скитка, який лежав на проїзній частині дороги. Потерпілого, який за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння,  з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до районної лікарні. Пощастило…

Водій за кермом був у тверезому стані. Хоча складно вважати його винним, але автівку поміщено на арештмайданчик.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 3-х років позбавлення права керувати транспортними засобами.

Макс Мельник

18 грудня, 2019