На Вінниччині ВАЗ вилетів у кювет, перекинувся та врізався у паркан. Травмувались п’ятеро людей, зокрема дві дитини

Новини Вінниці / На Вінниччині ВАЗ вилетів у кювет, перекинувся та врізався у паркан. Травмувались п’ятеро людей, зокрема дві дитини

Неподалік Оратова 19 серпня сталась ДТП. Внаслідок аварії травмувались водій та четверо пасажирів легковика. Їх госпіталізували. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією, аварія сталася близько 22.10 на вулиці Центральній у с. Кам’яногірка. 23-річний водій автомобіля BAЗ не впорався із керуванням та з’їхав у кювет, де автівка перекинулась і зіткнулась з металевим парканом. 

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав керманич BAЗу, 25-річний пасажир та 26-річна пасажирка автомобіля, а також двоє малолітніх дітей: 10-річна донька й однорічний син. Потерпілих із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарень.

У водія відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

Слідчими розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Макс Мельник

21 серпня, 2023