На Вінниччині ВАЗ влетів у Ford Transit: є постаждалі (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині ВАЗ влетів у Ford  Transit: є постаждалі (ФОТО)

У Вінницькому районі водій автомобіля "ВАЗ" виетів на смугу зустрічного руху й зіткнувся з автомобілем Ford Transit. У результаті аварії  тілесні ушкодження отримали п’ятеро людей, серед яких  неповнолітній хлопчик.

У Вінницькому районі водій автомобіля ВАЗ вилетів на смугу зустрічного руху й зіткнувся з автомобілем Ford Transit. У результаті аварії  тілесні ушкодження отримали п’ятеро людей, серед яких неповнолітній хлопчик.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, сьогодні, 6 жовтня, близько 08:30, неподалік села Стадниця, водій ВАЗу, здійснюючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з Ford  Transit.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика та троє його пасажирів, серед яких 7–річний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Також під час автопригоди травмувався пасажир автомобіля Ford.

Поліція встановлює обставини та причини аварії.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення чоловікові загрожує  до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Новини Вінниці / На Вінниччині ВАЗ влетів у Ford  Transit: є постаждалі (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині ВАЗ влетів у Ford  Transit: є постаждалі (ФОТО)
Ірина Заіковата

6 жовтня, 2020