На Вінниччині вантажівка збила двох молодих людей, один з яких у лікарні помер

Новини Вінниці / На Вінниччині вантажівка збила двох молодих людей, один з яких у лікарні помер

Поблизу Гайсина Вінницької області 19 січня вантажівка DAF збила двох пішоходів. Їх госпіталізували до місцевої лікарні. Під час надання медичної допомоги один з пацієнтів помер.

Як повідомляють у відділ комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 22.30 на автодорозі Стрий- Кропивницький-Знам’янка. За кермом автомобіля DAF перебував 57–річний житель Чернігівської області.

За попередньою інформацією слідства, кермувальник допустив наїзд на двох пішоходів, які раптово вийшли на проїзну частину дороги. Потерпілих - жителів м. Гайсин, віком 20 та 31 років, у важкому стані госпіталізували до районної лікарні. Молодший з травмованих помер.

У водія транспортного засобу взято зразки крові для проведення аналізу на стан сп’яніння. Поліція встановлює причини та обставини аварії. 

За фактом ДТП поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.  

Макс Мельник

20 січня, 2022