На Вінниччині вантажівка розчавила легковик: двоє людей госпіталізовані

Новини Вінниці / На Вінниччині вантажівка розчавила легковик: двоє людей госпіталізовані

У селищі Вороновиця Вінницького району 2 вересня вантажівка MAN зіткнулась з Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій легковика та його 58-річна пасажирка, місцева жителька, госпіталізовані до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 9.30 на автодорозі сполученням Стрий – Кропивницький – Ізварине. За попередньою інформацією слідства, 65-річний водій вантажного автомобіля MAN, житель Полтавської області, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з автівкою під керуванням 62-річного мешканця Вороновицької територіальної громади.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені обставини та причини аварії. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

3 вересня, 2022