На Вінниччині вандали відбили голову статуї Діви Марії

Новини Вінниці / На Вінниччині вандали відбили голову статуї Діви Марії

В місті Козятин, що на Вінниччини, місцеві підприємці облаштували «Алею мрій». Натомість вандали не оцінили благоустрою, а розтрощили статую Діви Марії, яка була встановлена на алеї цього міста Вінницької області.

У місті Козятин, що на Вінниччини, місцеві підприємці облаштували «Алею мрій». Натомість вандали не оцінили благоустрою, а розтрощили статую Діви Марії, яка була встановлена на алеї. Про це повідомляє місцева преса.

Благоустрій місцини, яка знаходиться недалеко від залізничних колій, зробив місцевий підприємець – власник кулінарії «Танок» в Козятні.

Місцеві розповідають, що «отримавши земельну ділянку, підприємець взявся за справу».  Встановив лавки, розмістив столи для гри у шахи, зробив фотозону та декорацію, які закохані могли використовувати, щоб «скріпити» свої почуття. Також на початку «Алеї мрій» поставили скульптуру Діви Марії.

Саме ця скульптура не догодила вандалам – нещодавно її було розтрощено.

«Якісь вандали вирішили, що чимось їм Мати Божа не догодила. Відірвавши голову скульптурі, нелюди відламали статуетці руку», - йдеться в інфомації.

Тож у Козятині мешканці сподіваються, що вандали будуть покарані.

NaПарижі писав, що в селі на Вінниччині викопали дерева, які посадили у шкільному дворі.

Марина Карабай

2 березня, 2020