На Вінниччині в ОТГ ремонтують дороги місцевого значення. Хто і за що платить?

Новини Вінниці / На Вінниччині в ОТГ ремонтують дороги місцевого значення. Хто і за що платить?

В Оратівській ОТГ, що на Вінниччині розпочали ремонт дороги загального користування місцевого значення. Загальна кошторисна вартість робіт становить 920 тис. грн, із них 800,0 тис. грн буде профінансовано із державного дорожнього фонду та 120,0 тис. грн – із місцевого бюджету селищної об’єднаної територіальної громади.

В Оратівській ОТГ, що на  Вінниччині розпочали ремонт дороги загального користування місцевого значення.  Загальна кошторисна вартість робіт становить 920 тис. грн, із них 800,0 тис. грн буде профінансовано із державного дорожнього фонду та 120,0 тис. грн – із місцевого бюджету селищної об’єднаної територіальної громади.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Нещодавно шляховики завершили ремонт ділянки автомобільної дороги загального користування місцевого значення в межах села Прибережне, а сьогодні приступили до ремонту такої ж дороги в с. Оратівка. Всього в цьому селі планується відремонтувати близько 300 погонних метрів дорожнього покриття. На тепер здійснено вирівнювання дорожнього полотна, укладено частину асфальтного покриття», - зазначено в інформації.

 

.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині в ОТГ ремонтують дороги місцевого значення. Хто і за що платить?Новини Вінниці / На Вінниччині в ОТГ ремонтують дороги місцевого значення. Хто і за що платить?Новини Вінниці / На Вінниччині в ОТГ ремонтують дороги місцевого значення. Хто і за що платить?