На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора Микульшина

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора Микульшина

Сьогодні, 12 квітня, схиливши голови у скорботі, мешканці Козятинської громади прощалися із загиблим у російсько-українській війні Героєм – Віктором Микульшиним. Під безперервним вогнем, у надлюдських умовах, наші захисники борються за вільне майбутнє України та платять за це найвищу ціну – віддають своє життя у жорстокому бою.

Про це повідомила Тетяна Єрмолаєва, Козятинський міський голова.

Віктор Микульшин народився 11 грудня 1969 році у Миколаєві. Потім переїхав до Козятина. Навчався у 2 школі, училищі. В 1992 році закінчив вище військове училище у Санкт–Петербурзі та отримав розподілення для місця несення військової служби у місті Ужгород.

У званні підполковника служби цивільного захисту, заступника начальника відділу реагування на надзвичайні ситуації Управління Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій у Закарпатській області вийшов на пенсію. Був нагороджений медаллю «За бездоганну службу» III ступеня та відзнаками Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України. З початку повномасштабного вторгнення у квітні 2022 року добровольцем пішов на захист нашої держави.

А 8 квітня 2023 року капітан, начальник продовольчої служби в/ч А-4117 загинув. Без батька лишилася донька.

«Відповідальний, цілеспрямований, працелюбний, чесний, добрий, чуйний, готовий завжди прийти на допомогу тим, хто її потребує, таким його запам’ятають всі, кому пощастило бути поруч з ним. Не має слів, щоб передати біль та розпач через непоправну втрату! Висловлюємо глибокі співчуття родині загиблого і всією громадою розділяємо жалобу», - зазначає очільниця міста.

Герої не вмирають! Вони завжди поруч, допоки ми пам’ятаємо про них. Вічна пам'ять та шана!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора МикульшинаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Віктора Микульшина