На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія Когута

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія Когута

У день 32-ї річниці Незалежності України Гайсинська громада провела у останню дорогу свого земляка, солдата Сергія Когута. Загинув він 16 серпня під час виконання бойового завдання на Донеччині у ході ворожого артилерійського обстрілу.

Про це повідомляє Гайсинська міська рада.

Сергій народився 1 лютого 1984 року. В 3 рочки залишився без мами, оскільки вона трагічно загинула у ДТП. Хлопець виховувався з батьком та бабусею. Навчався у Гайсинській середній школі №4. Після її закінчився працював, знав усі тонкощі будівельних робіт. Як справжній чоловік проходив строкову службу в армії.

Під час повномасштабного вторгнення був мобілізований до лав ЗСУ у листопаді минулого року. Службу ніс солдатом у 21-му окремому мотопіхотному батальйоні територіальної оборони «Сармат» на посаді гранатометника механізованої роти

«Коридором шани» через алею Центрального парку імені Богдана Хмельницького проводжали містяни Героя до місця останнього і вічного спочинку, встеляючи дорогу захисникові яскравими квітами, які падали до ніг траурної процесії.

Поховали земляка з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України на місцевому кладовищі Гайсина на Алеї Слави.

Вічна шана та пам'ять захисникові!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія КогутаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія КогутаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія КогутаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія КогутаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія КогутаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели захисника Сергія Когута
Олеся Рудницька

26 серпня, 2023