На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу Маляра

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу Маляра

Небесне військо поповнив ще один Герой з Вінниччини. Під час виконання бойового завдання на Луганщині 24 грудня загинув Микола Маляр, уродженець села Губник Гайсинського району. До свого 46-ти річчя він не дожив всього одного дня, і тепер йому назавжди 45…

Про це повідомляє Гайсинська міська рада.  · 

«У соцмережах односельчани писали, що Миколка був щирим, добрим, чуйним, мужнім захисником, зразковим батьком, коханим чоловіком, сином, вірним товаришем і другом. Він працював на залізнично-вузловій станції Губник, і з початком війни добровольцем відправився на фронт боронити українську землю від російського агресора. Служив на посаді стрільця у військовій частині А7085.

Попрощатися з Миколою Маляром, розділити біль непоправної втрати з рідними прийшли рідні, односельчани, колеги, друзі, бойові побратими, керівництво громади та усі хто його знав», - йдеться у повідомленні.

Живим коридором, стоячи на колінах з квітами у руках та сльозами на очах, з болем і смутком люди проводжали в засвіти свого односельця, свого загиблого на російсько-українській війні захисника, який віддав своє життя за волю та незалежність нашої країни і тепер спочине в обіймах рідної землі.

Поховали Миколу Миколайовича на кладовищі рідного Губника під триразовий збройний салют та Державний Гімн України.

Вічна пам’ять тобі, Захиснику, та вічний спокій твоїй душі. Герої не вмирають...

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу МаляраНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого стрільця Миколу Маляра
Олеся Рудницька

31 грудня, 2022