На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра Телеснюка

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра Телеснюка

Вчора, 14 жовтня в селі Кинашів Вінницької області попрощалися із загиблим воїном Дмитром Телеснюком. Він загинув 11 жовтня під час мінометного обстрілу противника та безпосереднього бойового зіткнення з ворогом в районі населеного пункту Первомайське Донецької області.

Про це повідомляє Тульчинська міська територіальна громада.  · 

Дмитро Телеснюк народився 20 жовтня 1972 року у багатодітній родині в селі Ганнопіль Тульчинської громади. З 1980 по 1990 рік навчався у Ганнопільській загальноосвітній школі. За період навчання Дмитро був старанним і сумлінним учнем. Був учасником духового оркестру при сільському Будинку культури. З часом його призвали на строкову службу в армію.

Дмитро Володимирович довгий період працював на Тульчинському заводі по виробництву мʼясо-кісткового борошна «Ветсанзавод», був працівником по благоустрою при Кинашівській сільській раді.

Коли рашистські окупанти розвʼязали загарбницьку війну, Дмитро Володимирович став на захист Українського народу. Солдат Дмитро Телеснюк служив номером обслуги 1 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти.

Захищаючи всіх нас від лютого ворога, Дмитро віддав найдорожче - своє життя.

Чин похорону відбувся у храмі Іоанна Богослова в с.Кинашів. Поховали воїна на місцевому кладовищі з усіма належними військовими почестями, під залпи почесної варти та державний гімн України.

Вічна пам’ять і слава воїну!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра ТелеснюкаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели військового Дмитра Телеснюка