На Вінниччині в останню путь проведуть загиблого за Україну Віктора Ліпея

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть загиблого за Україну Віктора Ліпея

Жмеринська міська громада 11 грудня «живим коридором» зустріла загиблого за Україну Віктора Ліпея - мужнього воїна, що повернувся з війни «на щиті».

Про це повідомляє Жмеринська міська рада.

«Пізнього вечора, не зважаючи на холод, мряку та туман, на колінах стояли рятувальники Жмеринського районного управління ДСНС, востаннє зустрічаючи свого колегу, колектив школи, де навчався Віктор Ліпей, друзі та вдячні жмеринчани, які вшановували подвиг земляка. Жмеринчани з синьо-жовтими стягами та квітами віддавали шану Герою!», - йдеться у повідомленні

Патріот та справжній син свого народу Віктор Лепей у складі 79-й десантно-штурмової бригади ЗСУ боронив Україну, її незалежність та майбутнє кожного українця.

«З перших днів повномасштабної війни плече-в-плече з побратими мужній воїн відстоював наше з вами право та право кожного українця жити у вільній та суверенній державі, щодня наближаючи Перемогу. Все своє життя Віктор Ліпей присвятив тому, щоб рятувати життя інших: до початку повномасштабного вторгнення військ росії на українську землю він працював рятувальником, а 25 лютого взяв до рук зброю, щоб не лише рятувати життя українців, але й знищувати ворога, який відбирає ці життя та зазіхає на те, що по праву належить українському народу», - зазначають у міськраді.

8 грудня під Мар'янкою підступний ворог забрав життя у воїна. Віктору було лише 32…

Прощання з воїном-оборонцем відбудеться 12 грудня об 11:00 за адресою: м. Жмеринка, вул. Одеська, 51 А. Поховають Героя на міському кладовищі у Жмеринці.

Для вшанування пам’яті загиблого 12 грудня оголошено у Жмеринській міській територіальній громаді Днем жалоби.

Вічна слава Герою!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть загиблого за Україну Віктора ЛіпеяНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть загиблого за Україну Віктора ЛіпеяНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть загиблого за Україну Віктора ЛіпеяНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть загиблого за Україну Віктора Ліпея
Олеся Рудницька

12 грудня, 2022