На Вінниччині в останню путь проведуть воїна бригади «Азов» Олексія Мазура

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть воїна бригади «Азов» Олексія Мазура

Завтра, 12 червня, орієнтовно о 17.00 у Липовці живим коридором зустрічатимуть воїна бригади «Азов» Олексія Мазура (позивний Родео).

Про це повідомляють «Липовецькі Вісті».

Олексій народився 11 березня 1995 року. Він любив спорт, гори, тварин і життя. Його сторінка сповнена світлин з походів. Він бігав благодійні напівмарафони, займався бойовим мистецтвом джиу джитсу, ходив у гори і їздив у веломандрівки.

З початком війни з 2014 року брав участь в антитерористичній операції. Пройшов конкурсний відбір у прикордонний загін оперативного реагування «Дозор». Але хотів бути у гущі воєнних подій. Тому обрав службу військовим медиком, фельдшером відділення збору та евакуації поранених медичної роти у бригаді спецпризначення «Азов».

Цієї весни Олексій Мазур одружився. Після поранення і травм ноги міг залишитися у тилу. Але обрав службу, рятував поранених і був професіоналом у своїй справі.

Старший сержант Олексій Мазур загинув 8 червня 2023 року при виконанні бойового завдання у селі Мала Токмачка на Запоріжжі. У Олексія залишилася мама Людмила Михайлівна і дружина Ілона. Війна забрала єдиного сина у матері. Коханого чоловіка від молодої дружини.

Воїна Олексія Мазура вранці 12 червня чекають на прощанні побратими бригади «Азов» у Києві. Потім Олексій повернеться додому на Липовеччину.

Вічна шана та пам'ять!