На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сні

Новини Вінниці / На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сні

Вночі 11 квітня у селі Писарівка Ямпільської територіальної громади Могилів-Подільського району виникла пожежа. Вогонь забрав життя родини – загинули уві сні 63-річна жінка, її 38-річна донька та 4-річний онук.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників о 02:49.

«На місце події одразу направили чергові караули двох пожежно-рятувальних підрозділів з м.Ямпіль та селища Томашпіль. Прибувши на місце рятувальники встановили, що горить літня кухня, в середині якої знаходяться люди», - йдеться у повідомленні.

Під час ліквідації пожежі, в кімнаті надзвичайники виявили двох жінок та дитину без ознак життя.

Пожежу локалізовано о 03:24, ліквідовано о 04:17.

Що стало причиною виникнення загоряння, наразі встановлюється. На місці трагедії працюють фахівці дослідно-випробувальної лабораторії Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Новини Вінниці / На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сніНовини Вінниці / На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сніНовини Вінниці / На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сніНовини Вінниці / На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сніНовини Вінниці / На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сніНовини Вінниці / На Вінниччині у вогні загинула ціла родина: дві жінки та дитина згоріли уві сні
Макс Мельник

11 квітня, 2023