На Вінниччині у пожежі загинула людина: причиною вважають паління

Новини Вінниці / На Вінниччині у пожежі загинула людина: причиною вважають паління

Ввечері 8 червня стало відомо про займання будинку на вул. Робітничій у с. Війтівці Хмільницького району Вінницької області. Для гасіння пожежі прибули черговий караул Комунальної місевої пожежної частини с. Війтівці та відділення чергового караулу Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Хмільник. Під час рятувальних робіт на дивані в одній з кімнат знайдено тіло господаря.

Ввечері 8 червня стало відомо про займання будинку у Війтівцях Хмільницького району Вінницької області. Для гасіння пожежі прибули черговий караул Комунальної місевої пожежної частини с. Війтівці та відділення чергового караулу Державної пожежно-рятувальної частини №9 м. Хмільник. Під час рятувальних робіт в одній з кімнат виявили господаря - тіло покійника лежало на обгорілому дивані.

Як зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, о 22:35 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу. Під час розвідки з’ясувалося, що загоряння виникло в кімнаті житлового будинку. Вогонь пошкодив лише один квадратний метр підлоги,  але цього вистачило, щоб людина загинула  Пожежу ліквідували о 22:54.

Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

Макс Мельник

9 червня, 2020