На Вінниччині у ДТП загинула 6-річна дівчинка

Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП загинула 6-річна дівчинка

Ввечері 3 липня поблизу селища Вендичани Могилів-Подільського району Вінниччини автомобіль Infiniti з’їхав у кювет. Внаслідок аварії загинула 6-річна пасажирка.

Ввечері 3 липня поблизу селища Вендичани Могилів-Подільського району Вінниччини автомобіль Infiniti  з’їхав у кювет. Внаслідок аварії загинула 6-річна пасажирка.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, ДТП сталася близько 17.10. За кермом транспортного засобу перебував 48-річний киянин.

За попередньою інформацією слідства, водій автівки не впорався з керуванням, внаслідок чого машина з’їхала в кювет та перекинулася. У результаті дівчинка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Водій та 34–річна пасажирка транспортного засобу госпіталізовані до місцевої лікарні. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Такий злочин карається ув’язненням терміном до 8 років. Триває слідство.

Макс Мельник

5 липня, 2021