На Вінниччині у ДТП травмувалось двоє 17-річних підлітків

Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП травмувалось двоє 17-річних підлітків

Вчора, 6 серпня, ввечері унаслідок ДТП до лікарень госпіталізували 17-ріних дівчину та хлопця. Попередньо, вони травмовані через неуважність. Принаймні, поки слідство дотримується такої версії.

За повідомленням відділу комунікації поліції Вінницької області, близько 17.15 в селі Кам'яногірка Жмеринського району сталась аварія. 31-річний водій автомобіля Mersedes-Benz Vito не впорався з керуванням допустив наїзд на 17-річну дівчину, яка перебігала дорогу у невстановленому місці. Потерпілу із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

Ще одна ДТП сталась близько 22.35 у с Нова Прилука Вінницького району. 17-річний водій скутера Honda Dio не впорався з керуванням та в’їхав у паркан. Внаслідок аварії керманича із травмами доставлено до лікарні.

Водії освідуванні, вони тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

Слідчими розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Макс Мельник

7 серпня, 2023