На Вінниччині у ДТП потрапила пенсіонерка на електроскутері

Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП потрапила пенсіонерка на електроскутері

У м. Липовець вранці 2 квітня сталась ДТП. Автомобіль ВАЗ розчавив скутер. Внаслідок зіткнення водійка двоколісного транспортного засобу отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 8-ї години ранку на вулиці Івана Франка.

За попередньою інформацією слідства, 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем ВАЗ, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з електроскутером, за кермом якого перебувала 61-річна жителька Липовецької громади.

Водії освідуванні, вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Також встановлено, що у потерпілої не було посвідчення водія відповідної категорії, а її транспортний засіб не зареєстрований у встановленому законом порядку.

За цим фактом розпочато провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

3 квітня, 2023