На Вінниччині у ДТП постраждало троє людей

Новини Вінниці / На Вінниччині у ДТП постраждало троє людей

Минулої доби у дорожньо-транспортних пригодах у Вінниці, Тульчині та Хмільнику постраждало троє людей. Їх госпіталізовано, а поліції розслідує причини аварій.

Минулої доби у дорожньо-транспортних пригодах у Вінниці, Тульчині та Хмільнику постраждало троє людей. Їх госпіталізовано, а поліції розслідує причини аварій.

Як зазначають у відділі комунікацій обласного главку, аварія у Вінниці на вулиці Московській сталась близько 10. 50. За попередньою інформацією слідства, 32–річний водій Dacia допустив наїзд жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Через це 60–річну вінничанку з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

У Тульчині близько 11.20 26-річний водій скутера не впорався з керуванням та в’їхав у паркан. Внаслідок аварії кермувальника двоколісного транспортного засобу госпіталізовано до медичного закладу.

У Хмільнику на вулиці Пушкіна 45–річний водій автомобіля «ВАЗ» близько 12.30 під час повороту не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мопедом. У результаті автопригоди 18–річний кермувальник транспортного засобу госпіталізований до місцевої лікарні.

Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

2 червня, 2021