На Вінниччині суттєво зменшили кількість тестувань, а коронавірус минулої доби виявляли у Вінниці та дев'яти районах області

Новини Вінниці / На Вінниччині суттєво зменшили кількість тестувань, а коронавірус минулої доби виявляли у Вінниці та дев'яти районах області

На Вінниччині минулої доби зробили 822 тести на коронавірус. Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню хвороби повідомила директор Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Валентина Зайцева.

На Вінниччині минулої доби зробили 822 тести на коронавірус. А це значно менше, ніж зазвичай. Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню хвороби повідомила директор Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Валентина Зайцева.

Тестів проведено відносно небагато, якщо порівнювати навіть із недільним показником - 1 135. Тому й кількість виявлених за добу випадків інфікування незначна - 47.

Із них найбільше зафіксовано у Вінниці - 24. У Ямпільському районі підтверджено 10 нових випадків хвороби, у Вінницькому - п'ять, Жмеринському - два, Барському, Гайсинському, Немирівському, Оратівському, Тиврівському та Шаргородському районах - по одному випадку.   

Загалом за час пандемії на Вінниччині провели 276 112 ПЛР-досліджень на коронавірус, хворобу виявили у 28 517 випадках.

Сергій Маламура

9 лютого, 2021