На Вінниччині суд визначився з терміном ґвалтівнику неповнолітньої

Новини Вінниці / На Вінниччині суд визначився з терміном ґвалтівнику неповнолітньої

На підставі зібраних доказів Бершадський райсуд визнав винним у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини 35-річного жителя Гайсинського району. Чоловіка засуджено до 9 років ув’язнення.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, затримали чоловіка торік 1 травня. Кайданки на підозрюваного одягли відразу після отримання повідомлення про злочин. Він не ховався, перебував за місцем проживання.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що перебуваючи на підпитку, чоловік запропонував 15-річній дівчині зайти до нього додому. У помешканні він напав на неповнолітню, та, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував її.

Наразі у суді відносно засудженого перебувають на розгляді справи за вчинення ним злочинів, передбачених ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Суд першої інстанції визнав винним обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України (зґвалтування), і визначив міру покарання – 9 років позбавлення волі.

Макс Мельник

12 вересня, 2023