На Вінниччині суд виніс вирок чоловіку, який наніс фатальний удар односельцю

Новини Вінниці / На Вінниччині суд виніс вирок чоловіку, який наніс фатальний удар односельцю

У червні в селі Пиковець, що в Козятинському районі, побилися двоє односельців. Хильнувши горілки, щось не поділили. Один з них, 45-річний, через три дні помер внаслідок отриманих травм. А 39-річний чоловік, який наніс йому удари кулаками й ногами, один з яких виявився фатальним, проведе у тюрмі 7 років. Саме таке покарання нещодавно виніс йому Козятинський міськрайонний суд. Підсудного визнали винним за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.

У червні в селі Пиковець, що в Козятинському районі, побилися двоє односельців. Хильнувши горілки, щось не поділили. Один з них, 45-річний, через три дні помер внаслідок отриманих травм. 

А 39-річний чоловік, який наніс йому удари кулаками й ногами, один з яких виявився фатальним, проведе у тюрмі 7 років. Саме таке покарання нещодавно виніс йому Козятинський міськрайонний суд. Підсудного визнали винним за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у Вінниці засуджено атовця, який кинув гранату до будинку односельців.

Юрій Ярмощук

28 вересня, 2018