На Вінниччині суд відправив за ґрати чоловіка, який вбив собаку та нагодував його м’ясом родину

Новини Вінниці / На Вінниччині суд відправив за ґрати чоловіка, який вбив собаку та нагодував його м’ясом родину

Могилів-Подільський міськрайсуд 3 червня «обрав» покарання місцевому жителю за вбивство тварини. Під час досудового розслідування підтвердилися факти про те, що 23 лютого біля магазину у селі Івонівка чоловік жорстоко розправився з собакою, вдома приготував його та нагодував свою сім’ю, в тому числі, неповнолітнього сина.

Могилів-Подільський міськрайсуд 3 червня «обрав» покарання місцевому жителю за вбивство тварини. Під час досудового розслідування підтвердилися факти про те, що 23 лютого біля магазину у селі Івонівка чоловік жорстоко розправився з собакою, вдома приготував його та нагодував свою сім’ю, в тому числі, неповнолітнього сина.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за цим фактом поліцією було проведено досудове слідство в  кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України, зібрані усі необхідні докази, на підставі яких суд визнав зловмисника винним у вчиненні цього злочину.

Суд призначив 50-річному підсудному, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів, покарання у вигляді 2,5 років позбавлення волі.

На момент вчинення злочину чоловік вже відбував умовний термін покарання за крадіжку, відтак за сукупністю термінів ув’язнення наступні 5,5 років він проведе за гратами. 

Макс Мельник

4 червня, 2020